Іспанська траса в Сосниці

Іспанська траса в Сосниці
4 червня менські картингісти взяли участь у показових виступах у смт. Сосниця у прогамі святкування Міжнародного дня захисту дітей.
Дійство відбулося за ініціативи селищного голови Андрія Дмитровича Портного та активної участі в організації свята, підготовки траси для виступу картингістів Ігоря Зайченка. Нашій команді надали транспорт для підвозу картів та шкільний автобус. У виступах взяли участь: Богдан Вербило, Кирило Гальчук, Олександр Драгун, Роман Драгун, Владислав Драгун, Богдан Демченко, Владислав Кислюк, Федір Трало , Денис Фесюн, Дмитро Дупло, Сергій Скляр, Руслан Ярина, Артем Валентій, Максим Лукаш, Олександр Прокопенко, Владислав Сушениця та незамінний помічник-механік Олесандр Миколайович Вербило. Важко було підготовити карти після обласних змагань… на ходу було лише два карта. Але ми змогли відремонтувати всі.
Діти продемонстрували вміння фігурного водіння карта та позмагалися на трасі.

/Files/photogallery/2013/IMG_4180.JPG /Files/photogallery/2013/IMG_4172.JPG

Відео тут Показовий виступ 4.6.16

Фото більше тут

Зараз йде підготовка до показових виступів картингістів 19 червня на міському стадіоні «Колос». На святкування та показ майстерності водіння спортивних мікромобілів запрошені гості-картингісти з Чернігова, неодноразові чемпіони України з даного виду сорту.
Завітайте та підтримайте своєю присутністю спортсменів!
Виступи відбудуться з 11.30 до 13.00 год.

/Files/images/2016_rzne/kart/подяка сосниця 2016 карт.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 300

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

тел. (04644) 2-17-57

Дата останньої зміни 02 Травня 2023

Фотогалерея